Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Over Uw Groene Vakwinkel Kloosterzande

Uw groene vakwinkel Kloosterzande is een eigenzinnige doe-het-zelf-winkel met dierbenodigdheden. De winkel is ontstaan zo'n  kleine 40 jaar geleden onder de naam doe-het-zelf-centrum het “tHoeksken”
In 2009 is de naam veranderd in "Uw groene vakwinkel Kloosterzande" en is uw groene vakwinkel 1 van de 160 Uw groene vakwinkels in Nederland.

Uw groene vakwinkel Kloosterzande kent een diversiteit in het assortiment. Met zo'n 10.000 artikelen op voorraad kunnen wij voorzien aan de behoefte van het dorp Kloosterzande en omgeving.

In onze winkel kunt u terecht voor ijzerwaren, gereedschappen, tuinartikelen, pvc, electra, fittingwerk, hout- en plaatmateriaal, tuinhout, verf en toebehoren, diervoeding en -benodigdheden. Ook is er een sleutelservice aanwezig en kunnen we verf mengen. Daarnaast is het laten bezorgen van uw materialen ook mogelijk.

In het voorjaar houden wij een plantenmarkt met 1-jarige zomerbloeiers met daaraan gekoppeld een actie met potgrond. In de maand december zijn we actief met de (voor)verkoop van consumentenvuurwerk!!!

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren